Open dag manege Kluizerheide groot succes!

 In Nieuws

Zondag 9 oktober 2016 heeft manege Kluizerheide te Valkenswaard haar deuren geopend voor alle paard liefhebbende bewoners van Valkenswaard en omstreken. De organisatie: ‘Tijdens de open dag zijn er ruim 600 bezoekers kennis komen maken met onze Manege. Het was mooi om jong en oud zo te zien genieten van de paardensport. Wij zijn super tevreden, kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen nogmaals de vrijwilligers bedanken! Zonder hen was het ons niet gelukt.’

Tijdens de druk bezochte open dag was er voor jong en oud iets te beleven. Renske Gravendeel reed een kür op muziek met haar Prachtige Fries Anne, er werden clinics gegeven, er was een wedstrijd, mogelijkheid tot ponyritjes, springkussen en een wedstrijd om 1 maand gratis paardrijden te winnen. De winnaars konden deelnemen via social media en tijdens de open dag zelf. De winnaars zijn geworden Anne ter Riet, Kai Goossens, Jessy Bertels, Yvonne Keijzers en Lottetjuuh (via Instagram).

De wedstrijd voor de manege ruiters werd door de volgende ruiters gewonnen: Categorie F1&F2 Iris Teeuwen, F3 Flo van Schaik en Julie Debergh, F4 Cecile van Rintel, F5&F6 Sophie Rensink, F7 en hoger Roos van Workum, Vaardigheid 1 Melanie Endevoets, Vaardigheid 2 en oefenspringen 2 Isa van Straalen. De hoogste score van de dag was behaald door Sophie Rensink, zij is dag winnaar geworden en gaat met de wisselbeker naar huis.

September 2010 is Manege Kluizerheide gestart met het geven van rijlessen aan de Maastrichterweg 215 te Valkenswaard. Het doel van Manege Kluizerheide is om kinderen op een leuke en enthousiaste manier kennis te laten maken met paardrijden en de verzorging er omheen.

Start typing and press Enter to search