Inschrijving ponykamp 2018 open!

 In Uncategorized

Dit jaar gaan wij weer op Ponykamp! Dit jaar gaan wij het alleen een beetje anders doen dan dat iedereen gewend is. We zullen voor het eerst de bak helemaal voor ons zelf hebben want alle lessen worden voor 2 weken afgezegd, ook zal de groep wat groter zijn.

Maar wat ga je eigenlijk doen tijdens een ponykamp? Tijdens ga je de pony’s verzorgen, met verzorgen bedoelen wij natuurlijk borstelen maar ook eten geven en stallen mesten. Je bent een week lang een echte paardeneigenaar. Daarnaast gaan we veel rijden, leuke spelletjes doen, oefenen met springen en zelfs een buitenritje maken. We verwachten wel dat je voldoende ervaring hebt met paardrijden, dus minimaal zelfstandig kunt galopperen.

Op maandagmiddag om 12.00 uur word je verwacht. Op vrijdag rond 13.00 uur worden de ouders verwacht voor een leuk optreden en kun je, moe maar voldaan om ongeveer 15:00 uur naar huis

Als we niet rijden is er een geheel verzorgd programma dat de dagen verder vult. Er is dus weinig tijd om je te vervelen!

De kosten voor het Ponykamp zijn als volgt: € 225 voor een volledig verzorgt kamp.Indien jij je opgeeft voor het Ponykamp, dien je een bedrag van € 100 te betalen als aan betaling binnen twee weken na reservering. Het restant bedrag wordt voldaan in de week voor aanvang van het Ponykamp. Hebben wij je aanbetaling echter niet tijdig ontvangen, dan wordt er geen plaats gereserveerd. Mocht jij na inschrijving toch nog besluiten om niet deel te nemen aan het ponykamp, dan krijg jij je aanbetaling helaas niet terug.

Het bedrag kunt u overmaken op Rabobank TNV Manege Kluizerheide, rekening nummer NL58RABO0120131765 onder vermelding van de voor- en achternaam van uw kind en de data van de gekozen week. U kunt dit ook contant betalen bij Maria, Harrie of Marie-Catrien

Mochten er na het lezen van deze brief nog vragen zijn, neem dan even telefonisch contact of per email contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor uw vragen over het aankomende kamp of misschien wel andere vragen of opmerkingen.

schrijf je hier in

*bij inschrijven wordt naar de tijd van inschrijven gekeken. Wanneer een week vol zit wordt er mogelijk gevraagd om over te stappen naar een andere week. Wees er snel bij want vol is echt vol.

Start typing and press Enter to search