Huisregels

* Een kwartaalkaart is een kaart waarbij je korting krijgt t.o.v. losse lessen. Een kwartaalkaart is 1 kwartaal geldig.

* Wij werken met versprongen kwartalen (feb,mrt,apr – mei,jun,jul – aug,sept,okt – nov,dec,jan) Een kwartaalkaart heeft 13 lessen, soms heeft een kwartaal 14 weken, rijdt jij dan 1 les teveel? Dan wordt deze los gefactureerd.

* Service: Jij mag een les die minimaal 24 uur van te voren afgemeld is inhalen, is de les niet (op tijd) afgemeld mag deze niet ingehaald worden. Inhalen is een service die wij bieden, dit is niet verplicht.

* Springlessen mogen ingehaald worden in een reguliere les.

* Een starterspakket bestaat uit 5 lessen, deze kaart is 8 weken geldig vanaf de datum van de eerste les. 1 ruiter kan maximaal 3x gebruik maken van een starterspakket, daarna kun je overgaan naar privélessen indien gewenst.

* Wanneer je les hebt, ben je op tijd aanwezig zodat ze zelf kunt opzadelen, minimaal 15 minuten voor aanvang. Lukt dit nog niet helemaal? Vraag dan op tijd hulp zodat ook jouw les op tijd start.

* Jij bent als ruiter verantwoordelijk voor de spullen van het paard waar je op rijdt. Ruim dus alles netjes op en hang je halster op, zodat je deze terug kunt vinden!

* Heb je een ruiterpaspoort? En wil je dat stopzetten? Dit geef je zelf door bij de KNHS.

* Lessen dienen voor aanvang betaald te worden, dit kan doormiddel van automatische incasso, bankoverschrijving of contant.

* Tijdens lessen en evenementen kunnen er foto’s gemaakt worden. Door inschrijving  ga jij akkoord dat de foto’s voor manege uitingen gebruikt mogen worden. (denk aan social media)

* Wij zijn een rookvrijterrein, het is op de gehele manege niet toegestaan te roken.

* Bekijk hier de Privacy verklaring 

Stoppen met rijden?
Mocht je willen stoppen met rijden, dan vinden wij dit natuurlijk erg jammer! Dit geef je minimaal één maand voor het einde van het kwartaal per E-mail aan ons door. Vergeet dan niet om je ruiterpaspoort stop te zetten bij de KNHS.

Feestdagen

Tijdens feestdagen gaan de lessen niet door. Wij hanteren de volgende feestdagen

Nieuwjaarsdag

2de paasdag

Koningsdag

Hemelvaartsdag

2e pinksterdag

Kerst avond

1ste kerstdag

2de kerstdag

Oudejaarsdag

Start typing and press Enter to search