Buitenrit – Bijna einde kwartaal

 In Uncategorized

Het kwartaal loopt bijna ten einde. Zoals jij weet werken wij met versprongen kwartalen. Op 1 mei begint het volgende kwartaal. Het kan wel eens voorkomen dat je een les mist. Dat is natuurlijk nooit leuk! Wij als manege Kluizerheide bieden de Service dat jij deze les mag inhalen. Dit kan in het lopende kwartaal mits deze minimaal 24 uur van te voren is afgemeld.

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog wat inhaallessen hebt staan. Zorg dan dat je deze voor 1 mei ingehaald hebt. Dit kun jij zelf plannen in de map in de kantine of in overleg met Maria. (Springlessen kunnen ingehaald worden in regulieren lessen)

Heb jij nog lessen staan? Dan is het misschien wel leuk om deze les in te halen door middel van een buitenrit. Op zondag 15 apil en 28 april gaan wij lekker de bossen in.

Wil je geen lessen inhalen? Dat hoeft natuurlijk niet. Het is een service die wij bieden. Door het gebruik van een kwartaalkaart heb jij een voordeel ten opzichte van losse lessen omdat een abonnement goedkoper is.  Het is mogelijk om losse lessen te rijden, dan betaal je alleen voor wat je afneemt.. Dit dien je uiteraard wel aan te geven voordat de nieuwe kwartaalkaart begint.

P.s. Heb jij geen inhaallessen meer staan maar wil jij wel graag mee? Dan kan dit natuurlijk wel door middel van een losse les.

 

Geef je hier op voor een buitenrit

Start typing and press Enter to search